Mandag, 6. marts 2023 — af Liz Rørsig

Emil Midé Erichsen med kurs mod Svalbard: Et vildt eventyr at opleve med familien

Alfred, Emil og Mikkel
Alfred, Emil og Mikkel i "Den sidste breddegrad" på TV 2.
Foto: Privat
For Emil Midé Erichsen har det været et vildt eventyr at være af sted til Svalbard med familien.

Emil Midé Erichsen er i ikke i tvivl om, hvad det bedste ved turen nordpå i “Den sidste breddegrad” på TV 2 har været:
– Det var at mærke, hvordan vi som gruppe fik løftet hinanden til toppen. Jeg blev endnu engang bekræftet i, hvor vildt det er at opleve noget i et fællesskab, og hvor styrkende det er at have stået noget igennem sammen, og det tager vi med os hjem, fortæller Emil Midé Erichsen til BILLED-BLADET. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

– Det kan lyde tosset, at man rejser nordpå i tre uger, fryser i minus 30 grader og kommer hjem med forfrysninger i tæerne. Hvordan kan man oversætte det til noget her i dagligdagen? Det kan vi bare. Om det så er at hente børn i ulvetimen, eller Alfred og jeg skal klippe et fjernsynsprogram, vi har lavet i fællesskab, lyder det fra Emil Midé Erichsen, der var stolt af sin lillebror, Alfred, og hans indsats på turen. 
– Det var fantastisk at opleve Alfreds udvikling på tre uger og se styrken, han fandt i sig selv. Som både bror og ven var det rørende at opleve, tilføjer Emil Midé Erichsen. 

Tæt på familien

Om eventyret i “Den sidste breddegrad” med sønnerne Emil og Alfred siger Mikkel Beha Erichsen til BILLED-BLADET: 
– Det giver en nærhed at være at være af sted sammen med familien – og komme tæt på hinanden som voksne. Ikke fordi vi ikke kender hinanden, for vi ses tit, spiser middag eller sejler en enkelt dag sammen, men her kom vi tæt på hinanden, siger Mikkel Beha Erichsen.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden