23. maj. 2015
Af af Luise Marie Bekker

Jes Dorph: Michèle Bellaiche lærer mig op

Da Jes Dorph startede på TV 2, var det ham, som lærte Michèle Bellaiche op. I det nye job bliver det omvendt
Da Jes Dorph startede på TV 2, var det ham, som lærte Michèle Bellaiche op. I det nye job bliver det omvendt
Foto: Jeppe Michael Jensen/BILLED-BLADET
Selvom den tidligere Mr. News endnu ikke er færdig på TV3 Sport endnu, er Jes Dorph-Petersen begyndt at øve sig på sit nye værtsjob på Go'aften Danmark. Og det med sin nye "gamle" makker.

Når Jes Dorph-Petersen skifter TV3 Sport ud med "Go'aften Danmark" på TV 2 1. august, bliver det i en rolle, han ikke rigtig har prøvet før.

- Det er næsten det eneste, jeg ikke har prøvet at lave på TV. Det er mere blødt. Jeg har prøvet det der med de hårde interview og har da også fået skovlen under en skatteminister eller to, siger han til BILLED-BLADET, der møder ham til sommerfest hos hans nuværende konkurrent, Nordisk Film TV, som ganske snart bliver hans arbejdsplads.

Jes Dorph bliver makker med Michèle

Hans faste makker bliver Michèle Bellaiche, og de to har tidligere stået side om side på TV.

- Da Michèle startede på TV 2, var det mig, der lærte hende op. Men nu er det hende, der lærer fra sig, griner han.

Michèle Bellaiche, der er til samme fest, fortæller:

- Vi taler om at være nærværende i interview. Han kommer jo til at skulle interviewe rigtig mange mennesker. Og jeg glæder mig til at arbejde sammen med ham. Vi er gode kolleger og venner.

Egne forventninger

Jes glæder sig også til at skulle starte. Når han har dækket Champions League 6. juni, har han ferie, indtil han skal starte, og i mellemtiden ser han ofte " Go'aften Danmar"k, så han kan komme i den rette stemning.

- Jeg glæder mig til at være på TV 2 igen. Den største udfordring bliver mine egne forventninger til mig selv. For det er jo en høj alder, jeg har fået jobbet i, siger 56-årige Jes Dorph-Petersen, der desuden mener, at det nye job som blød vært, bliver hans sidste.

Læs mere om: