Tirsdag, 5. juli 2016 — af Liz Rørsig

Kurs mod fjerne kyster: Havana på vej hjem

Kurs mod fjerne kyster
Kurs mod fjerne kyster
Foto: TV 2
Selv om familien Beha Erichsen er på vej hjem med Havana til Danmark, er der stadig mulighed for at opleve ”Kurs mod fjerne kyster” i den anden sæson på TV 2.

Mikkel Beha Erichsen er sammen med familien ved at afslutte sæson fire af ”Kurs mod fjerne kyster”, og dermed den anden halvdel af jordomsejlingen med Havana, som nu har kurs mod dansk farvand.

Men det er stadig muligt at opleve ”Kurs mod fjerne kyster”, fordi TV 2 viser sæson to. I aften tirsdag kan man følge med, når Havana letter anker fra Galapagos, og turen går mod Fransk Polynesien - en 3000 sømil lang sejlads i verdens største ocean, Stillehavet.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Vind drømmerejse – deltag gratis

Der er sket så meget

Mikkel har sejlet i Polynesien med 20 års mellemrum. Første gang i 1976 med sin far ombord på Nordkaperen, og i 1995 vendte Mikkel tilbage. Familien Beha Erichsen bliver atter genforenet på Tahiti, hvor de sammen gør Havana klar til to måneders togt mellem øde atoller og frodige vulkanøer.

– Jeg havde ikke opdaget, at den anden sæson blev vist igen, da jeg har været væk med Havana, siger Mikkel Beha til BILLED-BLADET.

- Det er mærkeligt at tænke tilbage på den tid, for der er sket så meget siden, tilføjer den populære TV 2-vært.

SE BILLEDERNE: Kurs mod fjerne kyster - de skønne øjeblikke

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden