Fredag, 22. april 2016 - af Liz Rørsig

Mikkel Beha Erichsen og Emils bog er et hit

Mikkel Beha Erichsen.

Mikkel Beha Erichsen.

Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
Bogen ”Hej Far Kære Emil”, som Mikkel Beha Erichsen og sønnen Emil har udgivet om de mange oplevelser under jordomsejlingen, er en sællert.
I november 2015 udkom bogen ”Hej Far Kære Emil”, som Mikkel Beha Erichsen og sønnen Emil udgav på familiens eget forlag, Havana, og den er blevet en succes.   Bogen blev til efter en halv jordomsejling og er en blanding af en samtale- og rejsebog og med mailkorrespondancen fra de sidste par år som en rød tråd gennem værket. Mikkel og Emil satte sig sammen i en uge på en lille palmeø i Tonga for at dele alle de oplevelser og erfaringer, de har gjort sig under rejsen.    Ligesom TV 2-programmerne ”Kurs mod fjerne kyster” er populære, har bogen lige fra begyndelsen ligget i toppen af bestsellerlisterne, og Mikkel og familien har været meget overvældede af den gode modtagelse. De er nu i fuld gang med optagelserne til den fjerde sæson af ”Kurs mod fjerne kyster”, og Havana ligger nu i Javahavet nord for Bali.  

Mikkel Beha Erichsen og Emils bog har solgt næsten 30.000 eksemplarer

 - Emil har flere gange sagt: ”Far, hvor mange var det, der havde købt vores bog”? Og så kan jeg svare: ”Tæt på 30.000”. Som regel går der så lidt tid, inden han siger; ”Det var mange!”, skriver Mikkel på familiens hjemmeside Havana.dk    Med den popularitet kunne det måske være, at der kom en bog nummer to fra familien?     - Nogle spørger sødt, hvornår der kommer en toer? Bogen handlede jo om den første halvdel af jordomsejlingen, og Emil og jeg talte om, hvad så med den anden? Vi har jo sagt det hele, men på den anden side kan det være, at vi finder på noget, har Mikkel tidligere udtalt til BILLED-BLADET.    
Mikkel Beha Erichsen.

Mikkel Beha Erichsen.

Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden