31. mar. 2016
Af Lisbeth Grube

Puk Elgård klar til ny sæson af Nybyggerne

Puk Elgård.
Puk Elgård.
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
TV 2 søger fire nye par til en ny omgang ”Nybyggerne" - men denne gang skal parrene indrette deres drømmehjem for 300.000 kroner.

Mens Lise Vandborg og Michael Stig Christensen glæder sig til at flytte ind i det drømmehus, de onsdag vandt i ”Nybyggerne” på TV 2, er der allerede et nyt hold nybyggere på vej.

Til august optages nemlig en ny sæson af programmet, hvor fire par skal skabe deres drømmehjem på ni uger, oplyser TV 2.

- Der søges efter nye deltagere netop nu, fortæller vært Puk Elgård, som absolut er klar til en ny sæson.

- Det har været så sjovt at følge deltagerne. Alle par har lagt blod, sved og tårer i det her projekt, og jeg er simpelthen så imponeret over det, de har lavet. Det er et vildt pres, de har været under – med meget lidt søvn. Jeg kan næsten ikke bære, at tre hold ikke vandt, siger Puk til BILLED-BLADET.

Færre penge at indrette for

I den nye sæson venter endnu en superpræmie, nemlig et hus til ca. 3 millioner kroner. De fire par får dog denne gang 300.000 kroner til at omdanne hver deres råhus til deres drømmehjem, oplyser TV 2. I den forgangne sæson havde parrene hver 400.000 kroner – så næste gang vil der være et noget mindre beløb på kontoen til eksempelvis at hyre håndværkere for.

https://imgix.billedbladet.dk/_mho1385_copy.jpg
Puk Elgård lykønsker de nykårede vindere af "Nybyggerne", Lise Vandborg og Michael Stig Christensen,
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET

Læs mere om: