Puk Elgård klar til ny sæson af Nybyggerne

Puk Elgård.

Puk Elgård.

Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
TV 2 søger fire nye par til en ny omgang ”Nybyggerne" - men denne gang skal parrene indrette deres drømmehjem for 300.000 kroner.

Mens Lise Vandborg og Michael Stig Christensen glæder sig til at flytte ind i det drømmehus, de onsdag vandt i ”Nybyggerne” på TV 2, er der allerede et nyt hold nybyggere på vej.

Til august optages nemlig en ny sæson af programmet, hvor fire par skal skabe deres drømmehjem på ni uger, oplyser TV 2.

- Der søges efter nye deltagere netop nu, fortæller vært Puk Elgård, som absolut er klar til en ny sæson.

- Det har været så sjovt at følge deltagerne. Alle par har lagt blod, sved og tårer i det her projekt, og jeg er simpelthen så imponeret over det, de har lavet. Det er et vildt pres, de har været under – med meget lidt søvn. Jeg kan næsten ikke bære, at tre hold ikke vandt, siger Puk til BILLED-BLADET.  

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Færre penge at indrette for

I den nye sæson venter endnu en superpræmie, nemlig et hus til ca. 3 millioner kroner. De fire par får dog denne gang 300.000 kroner til at omdanne hver deres råhus til deres drømmehjem, oplyser TV 2. I den forgangne sæson havde parrene hver 400.000 kroner – så næste gang vil der være et noget mindre beløb på kontoen til eksempelvis at hyre håndværkere for.

Puk Elgård lykønsker de nykårede vindere af "Nybyggerne", Lise Vandborg og Michael Stig Christensen,
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET

Puk Elgård lykønsker de nykårede vindere af "Nybyggerne", Lise Vandborg og Michael Stig Christensen,

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden