Mandag, 22. februar 2016 - af Casper Nielsen

Rosalinde Mynster fortæller alt om Badehotellet

Foto: Mike Kollöffel/TV 2
Fie – alias Rosalinde Mynster – fortæller, hvilke udfordringer hun må kæmpe med, når ”Badehotellet” optages.

Rosalinde Mynster gruer altid, når de store serveringsscener skal laves på "Badehotellet". Det fortæller stuepigen Fie i aftenens udsendelse, der går bag om TV 2's seermagnet.

Programmet "Badehotellet" – et kig bag kulissen” sendes første gang på TV 2 mandag den 22. februar kl. 20, og her følger vi Rosalinde Mynster og Søren Sætter-Lassen.

I ”Badehotellet” spillede de det småforelskede par Fie og Jesper – og i sminken på en almindelig optagedag fortæller de veloplagt, hvordan der arbejdes på holdet og lader os også få et kig bag kameraet på nogle af sæsonens episoder.

VIDEO: Alle elsker Badehotellet

Svære scener

Rosalinde Mynster fortæller blandt andet, at navnlig de store serveringsscener i ”Badehotellet”s spisesal er udfordrende. 

- Dem gruer jeg altid for. Ikke fordi vi skal spille skuespil, men fordi vi skal have serveringen timet således, at vi ikke går i vejen for de andre skuespillere, der skal kunne ses i billedet. Nu er det tredje sæson og man kender jo efterhånden faldgruberne. Jeg er blevet mere sikker som skuespiller, ligesom Fie også er blevet mere sikker på sin rolle på hotellet - så dér følger vi fint hinanden, siger Rosalinde Mynster i udsendelsen.

Kampen om Fie

I ”Badehotellet – et kig bag kulissen” giver Jens Sætter-Lassen også sit bud på, hvordan han gerne så kærligheden mellem  Jesper og Fie udvikle sig i sæson fire.

- Jeg håber, at Jesper ikke bare forsvinder til København og bliver tandlæge. Jeg forstiller mig mere et stort næveslagsmål på stranden med Morten om Fie, siger han.

Se "Badehotellet - et kig bag kulissen" på TV 2 i aften kl. 20.

Får du BILLED-BLADETs nye nyhedsbrev? Klik her og meld dig til!

  
 
 
 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden