Lørdag, 24. november 2018 — af Ulrik Ulriksen

SKØN VIDEO: Simon og Asta nød finalefesten sammen med Molly og Mads

Efter TV 2 lukkede ned for signalet, fortsatte "Vild med dans"-festen på gulvet, hvor vinderne Simon og Asta sammen med Molly og Mads fortjent fik masser af opmærksomhed og blev fejret af venner, familie og fans.

På en forrygende "Vild med dans"-finaleaften stjal Simon Stenspil og Asta Björk sammen med Molly Egelind og Mads Vad det meste af opmærksomheden med deres fantastiske dansetrin.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan
Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Simon og Asta vandt 2018-udgaven af "Vild med dans", og det blev de hyldet for i Forum Horsens, hvor festen fortsatte, efter TV 2 havde lukket ned for signalet og sagt tak for denne gang.

Vinderne blev hyldet og satte ord på deres følelser, og også finaledeltagerne Molly og Mads fortalte, hvordan de havde det efter deres sidste dans.

Glæd jer til BILLED-BLADET

I "Vild med dans" er alle vindere, og Simon og Asta samt Molly og Mads blev til finalefesten, efter TV-showet var slut, hyldet som vindere.

Hør stjernernes reaktion på den store TV2-aften, og glæd jer til næste uges udgave af BILLED-BLADET med skønne billeder og alle detaljer om finalen i Horsens.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden