Tirsdag, 7. marts 2023 — af Caroline Andersen

Theodor fra X Factor sætter ord på forholdet til Henrik

Theodor Vestergaard
Theodor Vestergaard
Foto: Dan Mariegaard
Theodor Vestergaard har haft et helt særligt bånd til buschaufføren Henrik under "X Factor".

Henrik Hedelund Nielsen skal tilbage til Jylland, efter han i fredags røg ud af det tredje liveshow i “X Factor”.  Henrik skal nemlig tilbage til sine vante rammer som buschauffør på busrute 420, der kører fra Fur til Skive.

Henrik sang i fredagens liveshow “En respektabel mand” af De Nattergale. Her valgte han, qua sit jyske ophav, at synge sangen på godt gammeldags jysk. Men det var desværre ikke nok til at sende ham videre til næste liveshow.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Men Henrik Hedelund Nielsens konkurrent, 17-årige Theodor Vestergaard, kommer til at savne Henrik, der gennem "X Factor" er blevet en god ven.

– Nogle af de bedste aftener jeg har haft, det har været, når Henrik har banket på min hoteldør. Så har han sat sig ned og er begyndt at spille på sin guitar, fortalte Theodor til BILLED-BLADET.

– Det er så fedt at møde ham på gangen, fordi han skal ned og have en cigaret. Så står vi bare og snakker, og så glemmer han helt, at han skal ned og ryge. Jeg elsker den mand, vi har et særligt bånd, fortalte Theodor om Henrik.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden