15. feb. 2016
Af Casper Nielsen

Thure Lindhardt: Så hyggeligt at lave Badehotellet

thure lindhardt og amalie dollerup
Foto: Mike Kollöffel/TV 2
Thure Lindhardt stjal scenen i sæsonens sidste afsnit af ”Badehotellet”, som den koleriske filminstruktør Gerhard Flygelhorn.

- Jeg sender en kærlig tanke til nogle af de instruktører, jeg selv har arbejdet med gennem tiden, siger Lindhardt, der morede sig ved at herse rundt med Amalie Dollerups karakter Amanda. Thure Lindhardt sørgede i rollen som instruktøren Gerhard Flygelhorn for at ”Badehotellet” sluttede tredje sæson på et højt, kunstnerisk niveau.

Lindhardt nød da også at spille den koleriske kunstinstruktør Flygelhorn.

https://imgix.billedbladet.dk/vind-badehotellet-serien.png

- Jeg sender en kærlig tanke til nogle af de instruktører, jeg selv har arbejdet med, men den har selvfølgelig lige fået lidt ekstra på det koleriske. Det er ikke de små pensler, der males med. Men det er virkelig sjovt at spille og rigtig hyggeligt at være med herude, siger Thure Lindhardt til BILLED-BLADET.

Stumfilmen kommer til Badehotellet

I det foreløbige sidste afsnit af TV 2s populære mandagsføljeton var Flygelhorn i gang med at iscenesætte en ny stumfilm. Da det var blevet efterår kunne han bruge ”Badehotellet” som kulisse.

Det betød også, at Amanda – i Amalie Dollerups skikkelse – havde fået job som Flygelhorns assistent.

Amalie Dollerup er da også klar til at fortsætte i rollen som Amanda i den nye sæson, som TV 2 har annonceret, at man har givet grønt lys til.

Meget mere Amanda

- Jeg glæder mig meget og synes, det er meget åbent, hvad skal ske med Amanda. Hvilket arbejde skal hun have, og hvordan kommer det til at gå med hendes kærlighedsliv, nu hvor hun er blevet skilt?,siger Amalie Dollerup til BILLED-BLADET.

På torsdag kan du i BILLED BLADET læse meget mere om hvilke skuespillere, der har sagt ja til at fortsætte i serien og få et rids om, hvad der er i vente for karakterne i året 1931, når ”Badehotellet” fortsætter.

Gå ikke glip af en nyhed eller en fordel. Klik her og meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev!

Læs mere om: