Lørdag, 3. oktober 2020 - af Marie Krakau

VILD MED DANS: Aftenens store overraskelse

Michael Olesen og Hilda Heick
Michael Olesen og Hilda Heick
Foto: Hanne Juul
Premieren bød på masser af god stemning, flot dans og ikke mindst noget af en overraskelse.

Til "Vild med dans"-temaets velkendte toner blændede TV 2 fredag op for 17. sæson af deres flagskibs-fredagsunderholdning. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den stod på cha-cha-cha, vals, tango, wienervals, pasodoble og jive, da de 12 par var på gulvet i deres allerførste individuelle dans. 

Dommerne endte med at belønne Merete Mærkedahl og Thomas Evers Poulsen med aftenens højeste karakterer, mens Vicky Knudsen der dansede jive endte nederst rangeret med 5 point. 

Det blev et brag af en premiere, der trods ændringer i produktionen grundet coronapandemien, blev skudt i gang med et festfyrværkeri af imponerende dans, lækker musik og ikke mindst store overraskelser.

BILLED-BLADETs "Vild med dans"-ekspert Lone Vandborg var særligt overrasket over Hilda Heick. - Hun leverede virkelig og hun havde en meget ægte "Vild med dans"-glæde. Jeg tror, at det går lige i hjertekulen på den klassiske seer. Hun var aftenens store overraskelse.

Premiereprogrammet får stor ros med på vejen af Lone Vandborg - Der var en sprudlende glæde over at være i gang hos hele holdet. Det skinnede tydeligt igennem hos deltagere, dommere og værter. Man lagde slet ikke mærke til de mange coronarestriktioner, som programmer er underlagt. Jeg følte virkelig, at de alle var vilde med dans. 

Allerede nu ser hun flere par, der godt kunne bejle til titlen som seerfavoritter - Hilda Heick tror jeg vandt mange seeres hjerter. Og Merete og Thomas leverede i den grad varen - de formåede at leve sig ind i en troværdig tango-rolle. Jeg tror desuden, at Albert og Jenna bliver publikum-darlings, og jeg synes, at de fik en for hård medfart af dommerne. De burde have fået højere karakterer, afslutter Lone Vandborg. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden