TV-serien Twin Peaks vender tilbage

Kylw Maclachlan og Michael Ontkean i den første omgang Twin Peaks.

Kylw Maclachlan og Michael Ontkean i den første omgang Twin Peaks.

Foto: AOP
Kultserien vender tilbage og vil vise den uhyggelige by Twin Peaks, som den ser ud 25 år efter mordet på Laura Palmer.

"Twin Peaks"-fans må have fået deres ”damn good cup of coffee” galt i halsen, da David Lynch søndag formiddag amerikansk tid klokken 11.30 skrev på sin Twitter-profil:

”Kære Twitter-venner ... det sker igen.”

Hvad gysermesteren David Lynch skrev om, var naturligvis nyheden om, at Twin Peaks, en af de mest berømte kult-serier i historien, genopstår.

Noget som flere medier, deriblandt Variety, bekræfter.

Men serien, der fik en hel verden til at spørge, hvem der myrdede Laura Palmer, vil ikke blive en såkaldt "reboot", men en "revival".

Tv-serien skal nemlig ikke fortsætte, hvor den slap, men vil finde sted i nutiden, 25 år efter drabet på high school-pigen Laura Palmer.

- Vi har været heldige nok at have den fedeste, mest intelligente, mest nysgerrige gruppe mennesker tiltrukket af vores show. Vi er glade for, at showet nu kommer tilbage til dem, siger Mark Frost, der skabte TV-serien og sammen med David Lynch også kreerer de nye afsnit, til Variety.

David Lynch forventes at instruere alle ni episoder, som skal sendes i 2016 på den amerikanske TV-station Showtime, hvilket passer med 25-årsdagen for showets afslutning efter to sæsoner på TV-stationen ABC i 1990 og 1991.

Endnu er ingen af rollerne besat, men meget tyder på, at Kyle MacLachlan vender tilbage til sin signaturrolle som FBI-agent Dale Cooper.

På sin Twitter-profil har den 55-årige skuespiller med reference til sin karakters hang til sort kaffe og ulastelig påklædning skrevet:

"Må hellere fyre op under stempelkanden og finde mit sorte jakkesæt :-)"

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden