29. jan. 2021
Af Niels Burgos

Udenfor kameraerne i The Crown: Dronning Elizabeth i vild dans

Dronning Elizabeth, Olivia Colman
Dronning Elizabeth, Olivia Colman
Foto: Mega og Ritzau Scanpix
Der var fest og farver, når kameraerne var slukkede under optagelserne til tv-serien The Crown.

Det er faktisk en lille video, som aldrig skulle have været vist for offentligheden- men skuespilleren Gillian Anderson, der spiller Magaret Thatcher i seneste sæson af Netflix-serien "The Crown, kunne alligevel ikke dy sig, da hun var gæst hos talkshow-værten Seth Meyers.

Til begravelse

Mens Gillian griner muntert, kan tv-seerne opleve alle de kongelige - dronning Elizabeth, prins Philip, prins Charles og dronningemoderen, slå sig løs til et forrygende pophit fra den amerikanske sangerinde Lizzo. Og for at gøre det endnu mere løjerligt, kom det frem, at den vilde dans faktisk foregik, mens hele holdet var i gang med optagelserne af Lord Mountbattens begravelse.

https://imgix.billedbladet.dk/liz_2.jpg
Olivia Colman fører an i den forrygende dans
Foto: Ritzau Scanpix

Olivia Colman satte i gang

- Det hele kom i stand, fordi Olivia Colman (der spiller dronning Elizabeth, red.) tager nogle danselektioner i området, hvor hun bor - og hun havde netop lært koreografien til nummeret "Good as Hell" af sangerinden Lizzo. Den mente hun, vi alle skulle lære - og hun ville så optage dansen og vise den til sine dansevenner. Sådan foregik det, husker Gillian.

I videoen ses hele holdet i begravelseskostumer og make-up slå sig løs - med dronning Elizabeth og Margaret Thatcher i forgrunden.

Du kan se hele indslaget med Gillian Andersoon her. Dansescenen ser du, hvis du rykker ca.to og et hallvt minut ind i indslaget.

Læs mere om: