Ups! Derfor fik Tori Spelling stuearrest efter Beverly Hills-fest

Jennie Garth, Shannen Doherty og Tori Spelling som Kelly, Brenda og Donna i "Beverly Hills 90210". 

Jennie Garth, Shannen Doherty og Tori Spelling som Kelly, Brenda og Donna i "Beverly Hills 90210". 

Arkivfoto: MEGA
I en ny podcast om "Beverly Hills 90210" fortæller Tori Spelling og Jennie Garth masser af sjove anekdoter fra optagelserne af tv-serien.

Tori Spelling var kun 16 år, da hun kom med på "Beverly Hills 90210"-holdet som Kellys veninde Donna Martin.

Hun var lykkelig for rollen, som hun ifølge eget udsagn var gået til prøve på under et andet navn, så det ikke skulle hedde sig, at hun kun havde fået jobbet på grund af, at hun var datter af produceren Aaron Spelling.

Efter at man var blevet færdig med optagelserne til pilot-afsnittet, holdt skuespillerne og produktionen en stor fest. Men den sjove aften fik en brat afslutning for unge Tori Spelling, der dagen efter indkasserede en hel måneds stuearrest af sine forældre.

Det fortæller hun i den nye podcast "9021OMG" med Jennie Garth, der spillede Kelly Taylor.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Festen blev holdt på den ikoniske L.A.-restaurant Spago, og selv om Tori Spelling kun var 16 år og ikke fik serveret alkohol, så formåede hun alligevel at få tiltusket sig så meget af de våde varer, at hun pludseligt måtte ud på toilettet og "tale i den store telefon".

Tori fortæller, at Shannen Doherty, der spillede Brenda, og casteren Tony hjalp hende på toilettet på den fine restaurant og bagefter fulgte hende hjem til sine forældre.

- Min mor var rasende over, at jeg havde drukket, og jeg fik stuearrest i en måned, fortæller Tori Spelling i podcasten. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden