Fredag, 11. januar 2013 — af af Jan Bergman

Utrolig forvandling – se Hasselhoffs TV-søn i dag

Jeremy Jackson blev verdenskendt i successerien "Baywatch" som David Hasselhoffs TV-søn Hobie. Her er han sammen med fru Jackson.
Jeremy Jackson blev verdenskendt i successerien "Baywatch" som David Hasselhoffs TV-søn Hobie. Her er han sammen med fru Jackson.
Foto: AOP
Fra lille forsigtig dreng til macho-mand - se, hvordan "Baywatch"-knægten har udviklet sig.

Husker du David Hasselhoffs TV-søn fra 90'er-successerien "Baywatch"? Hobie hed han i serien, der er den mest sete TV-udsendelse i verden nogensinde.

Serien blev produceret fra 1989 til 2001 og udkom i 243 afsnit. Her fik den unge Jeremy Jackson rollen som macho-Hasselhoffs unge TV-søn.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I mellemtiden er Jeremy blevet voksen og er i dag en flot ung mand på 32 år. Og selv om David Hasselhoff kun var hans far som rolle i serien, så kan man alligevel ikke helt lade være med at tænke, at æblet ikke falder langt fra stammen, når man ser, hvordan Jeremy ser ud i dag.

For ligesom David Hasselhoff var macho-mand i 90'erne, så er Jeremy i dag selv en velvoksen en af slagsen, og mon ikke hans yndige, 29-årige hustru Loni Willison er ganske tilfreds.

Og i bedste "Baywatch"-stil ynder parret at boltre sig i bølgen blå - se bare her…

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden