Venner-stjerne nægter genforening: Jeg er for gammel

Lisa Kudrow.
Lisa Kudrow.
Foto: AOP
TV-serien kan fejre 10-års jubilæum i 2014, men skuespilleren bag Phoebe, Lisa Kudrow, fastslår, at hun ikke vil medvirke i et specielt afsnit.

Næste år er det 10 år siden, den amerikanske hitserie ”Venner” løb over skærmen for sidste gang, og mange fans går sikkert med et håb om, at der i 2014 bliver lavet et specielt jubilæumsafsnit, hvor skuespillerne genoptager rollerne som Ross, Rachel, Joey, Monica, Chandler og Phoebe.

For hvad er der sket med karakterne i det forløbne årti? Hvis det står til stjernen bag Phoebe Buffay, Lisa Kudrow, kan de forhåbningsfulde fans dog godt skyde en hvid pil efter en genforening.

- Jeg er for gammel. Det ville være så anderledes, at det ikke ville være ”Venner” mere, fastslår Lisa Kudrow ifølge The Sun.

Heller ikke en moderne udgave af ”Venner” med andre skuespillere og eventuelt sig selv som medvirkende har nogen interesse for Lisa Kudrow.

- Jeg ville slet ikke være interesseret i at se, hvad karaktererne laver 10 år efter som forældre, der er nødt til at være ansvarlige, forklarer skuespilleren, der fylder 50 år den 30. juli.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden