Torsdag, 17. september 2020 - af Malan Joensen

Vidste du det? Derfor måtte Valerie fra Beverly Hills erstattes

"Beverly Hills 90210" og Tiffani Amber-Thiessen som Valerie Malone.
"Beverly Hills 90210" og Tiffani Amber-Thiessen som Valerie Malone.
Fotomontage: MEGA
Tiffani Amber-Thiessen sås første gang som Valerie Malone i femte sæson af "Beverly Hills 90210".

Alle skuespillere kan komme til kort, når det drejer sig om at få noget i et manuskript til at se naturligt ud. Hvis de skal gøre noget helt nyt, kan de enten øve sig på det, inden optagelserne går igang, eller få en såkaldt body-double - en form for stand-in - til at gøre det for sig.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hvis optagelser og klipning tilrettelægges korrekt, kan det blive så elegant, at tv-seere eller biografpublikum ikke kan se, at der faktisk er tale om to skuespillere. 

Sådan en hjælpende hånd fik Tiffani Amber-Thiessen brug for i "Beverly Hills 90210", hvor hun spillede Valerie Malone - den vilde pige, der flytter fra Buffalo til Beverly Hills og bliver introduceret til kliken i femte sæson.

Valerie Malone ryger pot, og en af scenerne skal vise Valerie, der ruller en joint.

Men det kunne Tiffani Amber-Thiessen altså ikke finde ud af at gøre særlig overbevisende, har hun fortalt til Entertainment Weekly. 

Hånden blev erstattet

- De ville have, at jeg skulle rulle en joint med en hånd, så det så ud som om, jeg var professionel. Det kunne jeg ikke. Den person man ser (i scenen, red.) er faktisk en andens hånd, som ruller en joint. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden