Tirsdag, 6. august 2013 — af af Juliane Olsen, NewsDesk, Aller Media

Victoria Beckham lancerer sin efterårs-kollektion

Victoria Beckham lancerer efterårskollektion tøj
Victoria Beckham
Foto: AOP
Designeren Victoria Beckham er klar med den nye efterårs-kollektion under sit eget mærke.

Så er det tid til, at verdens kvinder skal gøre kreditkortene klar, for den 39-årige designer Victoria Beckham lancerer nu sin nyeste kollektion, som kan købes i hendes webshop. Det er efterår/vinter kollektionen 2013 for Victoria, Victoria Beckham, der nu er tilgængelig i webshoppen, som blev lanceret tilbage i marts.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Offentligheden fik en forsmag på kollektionen, da Victoria Beckham i juni løftede sløret for sin kollektion designet med henblik på overgangsfasen mellem sommer og efterår bestående af tøj og håndtasker. Nu er hele kollektionen ude med flere elementer, der kan holde dig varm og stilfuld, når sæsonen begynder at vende.

LÆS OGSÅ:

Ligesom de modeller, som Victoria tidligere selv har vist frem på catwalken, så får man i kollektionen en række simple men smarte kjoler sammen med en række smart syede beklædninger inspireret af herredesign. For eksempel en sort og hvid kjole, der ligner den ærmeløse frakke af eget design, som Victoria Beckham på et tidspunkt selv er blevet spottet i.

Hvis den minimalistiske smoking-kjole fra efterår/vinter kollektionen synes lidt for smart, så har Victoria Beckham også designet en lille, klassisk kjole i sort, som har fået en moderne opdatering takket været en mindre paillet-detalje, som nok skal få en del opmærksomhed næste sæson.

Kvinde med bred smag

Måske er noget af det mest interessante ved kollektionen, at Victoria Beckhams fokus på fine men stadig tilgængelige silhuetter som for eksempel med en overdimensioneret, bordeauxfarvet sweatshirt. Den rummelige tekstur ser hyggelig nok ud til at være anvendelig, når der skal dyrkes sport på fridage, men samtidig elegante nok til også at kunne bæres på kontoret.

Denne form for dobbelthed lægger godt i tråd med den måde, som Victoria Beckham tidligere har beskrevet den kvinde, hun designer til, da hun viste sit tøj frem under modeugen i New York.

- Jeg føler, at Victoria, Victoria Beckham-kvinde denne sæson er en dedikeret intellektuel med sans for humor. Hun kan bære alt med selvsikkerhed, men alligevel vælger hun enkeltheden ved en kjole. Hun marcherer hellere end går, hun drikker espresso, og hun er opslugt af bøger og kunst og film. Og hun er undergravende sexet uden at anstrenge sig. Jeg ville gerne møde hende, skrev Victoria Beckham dengang i præsentationen.

Victoria Beckham modtog i 2011 prisen årets designer ved den årlige British Fashion Awards.

LÆS OGSÅ:

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden