Tirsdag, 23. maj 2023 — af Caroline Andersen

James Price roser Lisbet Dahl til skyerne: Det er det bedste ved hende

Lisbet Dahl
Lisbet Dahl og James Price.
Foto: Mikael Rieck
En ny revy ser snart dagens lys i Glassalen i Tivoli. Instruktøren bag er Lisbet Dahl, som den mangeårige ven og kapelmester, James Price, stadig beundrer.

James Price er ny kapelmester ved Tivolirevyen, der har premiere den 1. juni. Nu sætter han ord på, hvordan samarbejdet har været med med revyens instruktør, Lisbet Dahl, der har været en fast kollega gennem mange år.

– Det har været, som det har været de sidste 25 år. Vi kender jo hinanden rigtig godt. Jeg kender hendes arbejdsform, og hvordan hun gebærder sig med sådan en produktion. Der er ikke noget, der er nyt og skræmmende. Hun er bare dejlig at arbejde sammen med, fortæller James Price til BILLED-BLADET.

Hvis man spørger tv-kokken og kapelmesteren om, hvad han synes, der er det bedste ved kollegaen, så er det svært, kun at nævne én ting.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

– Det bedste ved Lisbet er hendes ufattelige evne til at danne sig et overblik over sine forestillinger. Dét at få dem til at glide og forkorte dem, hvis de er for lange. Det må aldrig blive tungt eller kedeligt, og det er Lisbeth fantastisk dygtig til, at det ikke bliver, fortæller James Price med et stort smil.

James Price er for første gang med i Tivolirevyen, hvor han ser frem til at underholde publikummet i Glassalen uge efter uge, når forestillingen har premiere.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden