20. feb. 2016
Af Trine Larsen

Jan Schou hjælper trængende børn

Jan Schou
Jan Schou
Foto: Krestine Havemann.
Skuespilleren Jan Schou har ikke selv børn, men han hjælper gerne andre. I 15 år har han været ambassadør for Terre Des Hommes og 13. marts laver han endnu et velgørenhedsshow, så han kan hjælpe trængende børn.

Skuespilleren Jan Schou laver for 15. gang et stort velgørenhedsshow til fordel for organisationen Terre Des Hommes, som han har været ambassadør for siden 2001.

Den morsomme skuespiller er ikke selv far, men han glæder sig over at kunne hjælpe andre børn.

Det er nærmest blevet min hobby at hjælpe, der er ikke noget bedre end, når man kan gøre en forskel. Og det er faktisk så lidt der skal til for at hjælpe så meget, siger Jan Schou, der - selvom han trækker det store læs - også roser sine kolleger.

Stor velvilje

- Der er ALTID meget stor velvilje, jeg skal bare spørge, så siger folk straks ja til at optræde gratis, fortæller Jan Schou, der i år har fået 15 hjælpsomme kolleger til at stå på scenen, når hans 15. show løber af stablen på Ganløse Kro den 13. marts.

Dermed kan Jan Schou og kollgerne hjælpe rigtig mange børn til et bedre liv med skolegang, mad, medicin og tøj.

Rasmus Krogsgaard, Ulla Jessen, Stine Bruun, Martin Knudsen, Eventyrteatret og Mickey Pless' orkester er foruden Jan Schou nogle af dem, man kan opleve til det veloplagte og forrygende velgørenhedsshow.

Gå ikke glip af en nyhed eller en fordel. Klik her og meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev!

Læs mere om: