Lørdag, 17. august 2013 — af Jan Bergman

Janni Spies glæder sig til sit nye hjem

Janni Spies flytter i nyt hus i Klampenborg
Janni Spies flytter i nyt hus i Klampenborg.
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
- Jeg har været rigtig glad for at bo i mit lille hus, fortæller Janni, der dog flytter til flere kvadratmeter i Klampenborg.

Der venter et lille eventur når Janni flytter ind i sit nye hus i Klampenborg. Sådan beskriver hun det i hvert fald selv.

- Jeg har været glad for at bo i rækkehuset i Hørsholm, men nu glæder jeg mig til at starte et nyt eventyr, fortalte Janni for nyligt til BILLED-BLADET.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Jeg fandt huset og forelskede mig straks i det. Heldigvis har jeg jo ikke brug for at købe så mange nye møbler, og det er jo dejligt, fortalte Janni til BILLED-BLADET.

Men indflytningen er ikke nært forstående, fortæller 50-årige Janni til Se og Hør.

- Jeg er ikke flyttet endnu, og det er bestemt ikke oppe over. Jeg har ikke overtaget huset, og det skal også lige males osv. Der går i hvert fald lige nogle måneder endnu, fortæller hun til Seoghør.dk.

Før rækkehuset i Hørsholm boede Janni mange år med sin tidlige mand Christian Kjær på det luksuriøse og enorme Sandbjerggaard.

Den 22. april dannede netop Sandbjerggaard rammen om Christian Kjærs 70-års fødselsdag med et væld af prominente gæster, her iblandt Kjærs gode ven, prinsgemalen.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden