Fredag, 9. december 2022 - af Laura Dalgård Hansen

Jenna Bagge er vild med den nye Tinka-julekalender, men der er ét problem

Tinka og Lasse samt Albert Rosin Harson og Jenna Bagge
Tinka og Lasse samt Albert Rosin Harson og Jenna Bagge
Foto: TV 2 og Hanne Juul
Jennas Bagge følger med i "Tinkas og Sjælens Spejl", som hendes kæreste, Albert Rosin Harson, spiller med i. Men der er et problem med julekalenderen, synes hun.

Årets julekalendere er i fuld gang, og der er rigtig mange, som hver dag følger med i ”Tinka og Sjælens Spejl” på TV 2.

Én af dem er ”Vild med dans”-stjernen Jenna Bagge, som selvfølgelig ser med, fordi hendes kæreste, Albert Rosin Harson, spiller med.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Jenna vil se mere til Lasse

Hver dag toner han frem i rollen som Tinkas gode ven Lasse, og Jenna Bagge synes, han gør det godt. Men der er også et problem med årets julekalender, hvis man spørger hende. 

- Jeg synes jo ikke, han er nok med, for jeg vil gerne se mere af Albert. Det er måske mig, der er lidt farvet, men Lasse er min yndlingskarakter i Tinka, fortalte hun, da hun og kæresten var til premiere på den nye ”Avatar”-film.

I den tredje julekalender om halvnissen Tinka kommer der nogle nye følelser i spil fra Lasses side, som lader til at have fået et godt øje til Tinkas tvillingesøster, Flora.

- Der har ikke været så meget af det endnu, så jeg må se, hvordan det bliver senere hen, men indtil videre er det okay. Han sidder jo lige ved siden af, mens jeg ser på det, så jeg ved, jeg stadig har ham, sagde Jenna Bagge med et smil.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden