13. dec. 2022
Af Caroline Andersen

Jens Werner om ny vært: Jeg tænkte at det her kommer aldrig til at gå godt

Jens Werner
Jens Werner
Foto: Dan Mariegaard
På den røde løber tænkte Jens Werner tilbage på årets sæson, hvor han kunne afsløre, at han i starten af sæsonen tænkte, at det ikke ville gå godt med den nye vært.

Dette års sæson af “Vild med dans” indebar, ifølge Jens Werner, en helt særlig udvikling for værten Martin Johannes Larsen.

- Jeg husker nok bedst for denne her sæson, hvordan Martin Johannes Larsen startede, hvor jeg tænkte, at det her kommer aldrig til at gå godt. Hvor det endte, var at han var fuldstændig fantastisk. Det er ikke let at komme ind og være vært på et af de mest sete programmer, men jeg synes han sluttede sæsonen fantastisk, fortalte Jens Werner til BILLED-BLADET.

Men der var også andre ting, der udover en ny vært, var anderledes i årets sæson.

- Det har været anderledes i år, hvilket skal forstås på den måde, at der er flere forskellige parametre, der har ændret sig. Der har været en ny dommerkollega, ny vært og for første gang har vi en paraatlet med. Så der har været andre ting som vi har skulle forholde os til, fortsatte Jens Verner.

Særligt var Jens Werner begejstret over samspillet mellem årets to værter.

- Jeg synes Sarah og Martin var et rigtig godt par. De supplerede hinanden, en mandestemme og en damestemme. Jeg kunne godt lide det, det må jeg sige, afsluttede Jens Werner.

Læs mere om: