Onsdag, 1. marts 2023 — af Christinna Braun

Jesper og Alexa Bruun Rasmussen forlader familievirksomheden

Jesper og Alexa Bruun Rasmussen. 
Jesper og Alexa Bruun Rasmussen. 
Foto: Dan Mariegaard
Far og datter, Jesper og Alexa Bruun Rasmussen, har valgt at forlade deres familievirksomhed.

Familievirksomheden Bruun Rasmussens Kunstauktioner kommer i fremtiden til at se helt anderledes ud.

I marts 2022 solgte familien virksomheden til det internationale firma Bonhams, og nu forlader auktionarius Jesper Bruun Rasmussen og hans datter, Danmarks eneste auktionarius, Alexa, også firmaet, skriver de i en pressemeddelelse.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

De vil svinge auktionshammeren for sidste gang i marts 2023.

"Siden 1948 har Bruun Rasmussen Kunstauktioner i tre generationer været repræsenteret af familien, hvor de har svunget auktionshammeren over kunst, antikviteter, design, smykker, armbåndsure og samlerobjekter i hjertet af København. Det var oprindeligt Arne Bruun Rasmussen, der grundlagde auktionshuset i Bredgade 33, sidenhen overtog Jesper Bruun Rasmussen, og i marts 2022 solgte familien virksomheden til det internationale firma Bonhams.

Efter overdragelsen vælger Jesper og Alexa Bruun Rasmussen nu også at forlade auktionshuset og svinger for sidste gang hammeren ved auktionen i Bredgade i marts 2023.

Det har været afgørende for familien, at virksomhedens ansatte er landet godt i den nye dagligdag med topledelse og kolleger rundt i verden med den gamle BR-ånd intakt. Nu mere end et år efter salget og i forbindelse med virksomhedens eksekvering af en ny global strategi, samt flytningen til Lyngby, føler de, tidspunktet er kommet," står der i pressemeddelelsen. 

Jesper og Alexa Bruun Rasmussen vil stå på podiet i Bredgade 33 for sidste gang den 6. marts 2023.

Der vil blive holdt en reception for dem begge den 10. marts. 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden