12. jul. 2016
Af Trine Larsen

Jesper Theilgaard ramt af alvorlig infektion

Jesper Theilgaard
Foto: Jesper Sunesen / BILLED-BLADET
DR's populære vejrvært Jesper Theilgaard har netop udsendt en advarsel. Ikke mod dårligt vejr, men mod skovflåter, som han selv netop er blevet bidt af.

DRs populære vejrvært Jesper Theilgaard har netop udsendt et varsel fra sit sommerhus på Samsø. Det gælder dog ikke det omskiftelige sommervejr, men derimod en advarsel om at passe på flåter.

Meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev og opdag en verden af fordele! Klik her!

Jesper Theilgaard fjernede flåten hurtigt

Jesper Theilgaard taler af bitter erfaring, idet han søndag under en løbetur blev bidt af en flåt, og selvom han opdagede det straks efter løbeturen og fik flåten fjernet, har den nu givet ham en alvorlig infektion i benet.

Se Jesper Theilgaards private billede af benet i bunden af artiklen.

- Jeg løb endda på en astfalteret vej, men den må have siddet og gemt sig i et græsstrå, siger Jesper Theilgaard, der er nu humper rundt på et ben, som er meget rødlig og hævet.

- Det er overraskende, for jeg har altid hørt, at hvis man får fjernet flåten indenfor 24 timer, så bliver infektionen ikke så alvorlig, og min blev fjernet næsten øjeblikkelig, siger Jesper Theilgaard, der nu er på en skrap penicillinkur for at få bugt med infektionen.

Vejrværten advarer: Der er SÅ mange flåter derude

- Jeg vil virkelig advarer folk, for der er SÅ mange flåter derude og det er naturens farligste dyr. Man skal virkelig passe på og har man været ude, så gælder det om at tjekke sig selv og især børnene grundigt, siger Jesper Theilgaard, der håber, at behandlingen hurtigt virker, så han slipper med skrækken og dén hævelse og rødme, som allerede er der.

LÆS MERE: Vejrvært siger undskyld

- Jeg løb jo i korte bukser, fordi jeg netop ikke løb i skov og krat, men dét gør jeg så ikke mere, smiler Jesper Thilgaard, der har givet BILLED-BLADET lov at låne det billede af benet, som han selv samme aften lagde på Facebook.

Herfra ønsker vi god bedring til Theilgaard, forstsat god sommer og sender hans advarsel om at passe på flåter, videre ud i sommerlandet.

Jesper Theilgaard
Foto: PRIVAT

Læs mere om: