10. sep. 2015
Af Lisbeth Grube

Jesper Vollmer er tilbage på jobbet hos regentparret

Jesper Vollmer er tilbage på jobbet.
Jesper Vollmer er tilbage på jobbet.
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Syv måneder efter Jesper Vollmer brækkede nakken i en ulykke, er han tilbage på jobbet som kongelig køkkenchef.

Så er der rigtigt godt nyt hos familien Heick. Efter Jesper Vollmer brækkede nakken i en voldsom ulykke for syv måneder siden, er han nu så stærk, at han kan begynde at arbejde igen. Mandag havde Vollmer første arbejdsdag i jobbet som køkkenchef for regentparret.

- Det var rigtigt fint at være tilbage, fortæller en glad Jesper til BILLED-BLADET.

- Selvfølgelig var det lidt hårdt. Køkkenet skulle jo åbnes efter sommeren, men kollegerne var søde til at tage det tunge slæb. Det var dejligt at møde dem allesammen igen, også dem uden for køkkenet. Og det var rart at føle, at man har været savnet, siger Vollmer, som i begyndelsen er med på sidelinjen fire timer om dagen og er taknemmelig for støtten fra sin kongelige arbejdsgiver.

- Nu er jeg spændt på, hvordan rutinen vender tilbage over den næste tid, siger han.

Glad for hver eneste sejr

I BILLED-BLADET i denne uge fortæller Jesper Vollmer i et stort interview om sin vej tilbage til livet. Fra han blev væltet af en kæmpe bølge i Thailand og fik sit liv slået i stykker, til nu hvor han er hjemme hos Annette Heick og børnene Eliot og Storm. En sej kamp, han har vundet med jernvilje og positiv indstilling.

– Jeg fokuserer på det, jeg kan, i stedet for det jeg ikke kan. Sådan har jeg gjort lige fra starten. Hver gang jeg kan en ting, jeg ikke kunne i går, er jeg simpelthen så glad. Så har jeg vundet den dag, uanset hvad den ellers må bringe af modgang, siger Jesper Vollmer.

Læs det gribende interview med Jesper Vollmer i BILLED-BLADET nr. 37, der er på gaden nu.

Læs mere om: