4. jun. 2021
Af Stine Ramlyng

Jesper Vollmer ramt af to blodpropper

Jesper Vollmer.
Jesper Vollmer.
Foto: Hanne Juul
Tv-kok Jesper Vollmer, der er gift med Annette Heick, er blevet ramt af to blodpropper i højre side af hjernen. Det skriver han på Instagram og i et brev til sine kunder i Klub Vollmer.

- Jeg har det godt, men vi fik en forskrækkelse den anden dag. Som du måske vil høre andre steder eller har hørt allerede, så blev jeg i tirsdags indlagt med to blodpropper i hjernen, skriver kok Jesper Vollmer i et brev til sine kunder i Klub Vollmer. Det skriver BT.

Små blodpropper

Heldigvis var blodpropperne små, og under omstændighederne har han det godt, skriver han videre i brevet til kunderne i Klub Vollmer, en "levende kogebog" til personer, der gerne vil lære at lave lækker hverdagsmad.

- Og så kan jeg glæde mig til at have privatchauffør på de næste par måneder, hvor jeg ikke selv må køre bil, skriver Jesper Vollmer ifølge BT i brevet, hvor han afslutter med at sige, at han er okay.

Jesper Vollmer har ikke ligefrem været heldig med sit helbred. I 2015 brækkede han nakken i en frygtelig badeulykke på en familieferie i Thailand, hvor han knuste en nakkehvirvel.

Kæmpede sig tilbage til normalt liv efter ulykke

Alligevel er det lykkedes den 47-årige tv-kok at genoptræne kroppen og komme nogenlunde tilbage til et normalt liv.

Annette Heick
Annette Heick
Foto: Mikael Rieck

Jesper Vollmer er tidligere kok for kongehuset, gift med entertainer Annette Heick, med hvem han har sønnerne Eliot og Storm med. Og derudover svigersøn til Danmarks store musikerpar, Keld og Hilda Heick.

Se billederne hjemme fra Annette Heick og Jesper Vollmers skønne hus længere nede:

GALLERI: Hjemme hos Annette Heick

Læs mere om: