3. apr. 2021
Af Laura Dalgård Hansen

Joakim Ingversen: Sådan mødte han sin store kærlighed

Joakim Ingversen og Sofie Linde 
Joakim Ingversen og Sofie Linde
Foto: Kaspar Wenstrup
"Den store juniorbagedyst"-vært Joakim Ingversen havde kendte Sofie Linde længe inden, de blev kærester.

Joakim Ingversen, 33, og Sofie Linde, 31, er nogle af Danmarks mest populære tv-værter, og så er de også et vaskeægte powerpar.

Sofie Linde var bare 18, da hun blev ansat på DR, og det var netop der, at hun for efterhånden mange år siden mødte kollegaen Joakim Ingversen, der ligesom hende var børnevært.

Sofie Linde: Jeg har aldrig været gladere

De to blev venner, men efter nogle år ændrede deres forhold sig.

- Jeg har gennem livet haft mange drengevenner, men jeg havde aldrig prøvet at blive kæreste med en, jeg var venner med. Men jeg er så glad for, at måne, sol og stjerner stod rigtigt, da Joakim og jeg tog i byen en aften og delte en stor portion alkohol. Det var en helt almindelig hverdag i juledagene for nogle år siden, og vi havde begge to fri næste dag. Der blev vi enige om, at vi skulle noget mere. Så tog han teten og sagde: ”Nu kysser jeg dig”. Jeg har aldrig været gladere, fortalte Sofie Linde for nogle år siden til Alt for Damerne.

https://imgix.billedbladet.dk/bb-25942_1.jpg
Sofie Linde og Joakim Ingversen i 2016
Foto: Hanne Juul

Bryllup og børn

Hun og Joakim Ingversen stod frem som kærester i 2015, og samme år kunne man se de to børneværter sammen som værter på MGP.

Siden er Sofie Linde blevet ”X Factor”-vært, mens Joakim Ingversen har lavet blandt andet ”Hvem var det nu, vi var”, ”Alle mod 1” og nu også ”Den store juniorbagedyst”.

I 2017 afslørede parret, at de var blevet forlovet, og senere på året ventede endnu en stor nyhed: Sofie Linde var gravid med parrets første barn. I december samme år blev de gift på rådhuset. Sofie Linde var højgravid på det tidpsunkt, og hun fødte datteren Trine i februar 2018.

I februar i år blev parret så forældre igen, da de fik datteren Søs.

Læs mere om: