Johanne Schmidt-Nielsen er gravid: Afslører kønnet

Johanne Schmidt-Nielsen.

Johanne Schmidt-Nielsen.

Foto: Krestine Havemann
Den tidligere politiker og generalsekretær hos Red Barnet, Johanne Schmidt-Nielsen, venter sit andet barn med ægtemanden Casper Hyldekvist.

36-årige Johanne Schmidt-Nielsen, som er generalsekretær hos Red Barnet, har delt en sød nyhed på Instagram. Hun er gravid og venter sit andet barn med ægtemanden Casper Hyldekvist.

Den tidligere politiske ordfører for Enhedslisten afslører også kønnet på den lille ny.

- Hvis alt går, som det skal, får Casper og jeg en lille dreng i starten af juni. Den samlede børneflok kommer dermed op på fire – vi glæder os, skriver Johanne Schmidt-Nielsen i et opslag på Instagram, som BILLED-BLADET har fået lov at bringe.

Få rabat på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Hun har lagt et billede op, hvor man kan skimte hendes gravide mave.

Første gang i historien

Johanne Schmidt-Nielsens mand har to børn fra et tidligere forhold, og derudover har de sammen datteren Lily, som fylder tre år i april. Hun kan nu se frem til at få en lillebror til sommer.

- Det er første gang i Red Barnets 75 år lange historie, at en generalsekretær går på barsel, så der er ingen standardprocedure at følge. Men vi har fundet en rigtig god løsning, hvor vores nuværende vicegeneral, Roger Hearn, overtager rollen som generalsekretær, skriver den tidligere politiker på Instagram og fortsætter:

- Og selv om jeg er på barsel, satser jeg stærkt på, at jeg f.eks. kan deltage i vores landsmøde i efteråret, hvor alle vores seje frivillige skal fejres. God weekend.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden