Onsdag, 8. marts 2023 — af Laura Dalgård Hansen

Jonas Vingegaard om familiens nye projekt: Trine har styr på det

Trine Marie Hansen og Jonas Vingegaard
Trine Marie Hansen og Jonas Vingegaard
Foto: René Schütze
Mens Jonas Vingegaard har taget hul på cykelsæsonen, har han og kæresten også gang i et byggeprojekt hjemme i Glyngøre.

Jonas Vingegaard er for tiden i Frankrig, og der er store forventninger til den 26-årige dansker i årets Paris-Nice, hvor han indtil videre ligger godt til i feltet.

Cykelsæsonen er således i fuld gang, men på hjemmefronten er der også godt gang i den. Han og kæresten Trine er nemlig i fuld gang med et stort husprojekt.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Cykelrytterens svigermor, Rosa Kildahl, som mange kender fra ”Den store bagedyst”, skal nemlig sammen med sin mand flytte ganske tæt på datteren og svigersønnen.

Deres nybyggede hus skal ligge på den grund i Glyngøre, hvor Jonas Vingegaard og kæresten boede, indtil de sidste år flyttede ind i et andet hus i byen. 

Når det nye hus står færdigt, er det planen, at Rosa Kildahl og hendes mand skal leje det af datteren og svigersønnen, der glæder sig til at få familien tæt på.

Ekstra Bladet har talt med Jonas Vingegaard i Frankrig, men han er ikke så meget inde over husbyggeriet, ligesom han heller ikke ved, hvornår det står færdigt. 

- Det ved jeg faktisk slet ikke. Det er mere Trine, der har styr på det. Jeg får bare sendt billeder en gang imellem med, at nu er huset væk, fortæller cykelrytteren til avisen.

Jonas Vingegaard og kæresten er forældre til Frida på to og et halvt år, og Rosa Kildahl glæder sig til at komme til at bo helt tæt på barnebarnet.

- Jeg tænker, at det først og fremmest er Frida, der fik os til at sige ja. Men det bliver også uden have og noget, der skal vedligeholdes, og det er fint, for vi bor i sommerhuset halvdelen af året og rejser meget, fortalte Rosa Kildahl for få uger siden om boligprojektet til Se og Hør. 

Rosa Kildahl og barnebarnet Frida. 
Foto: René Schütze

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden