Julie Berthelsen grubler over bryllupsplaner

Julie Berthelsen

Julie Berthelsen

Foto: Alex Tran
I juli friede Julie Berthelsens kæreste Minik Dahl Høegh til hende på en ferie, og nu flyder tankerne om, hvordan den store dag skal fejres.

Det var en stor overraskelse, da Julie Berthelsen blev forlovet med sin kæreste gennem ni år Minik Dahl Høegh. Frieriet foregik under parrets ferie i Italien med deres to børn Casper, 5, og Sia, 2. Nu skal det kommende brudepar bare finde ud af, hvordan den store dag skal foregå. 

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

- Jeg ville virkelig ønske, at vi havde en klar ide. Vi har ikke haft tid til at tale det igennem endnu, fordi vi efter sommeren er kommet tilbage til den travle hverdag, fortæller radioværten, der sender radio fra Skanderborg Festival i år. 

Et parløb

Julie Berthelsen har naturligvis ideer til, hvordan dagen skal fejres, men det er jo ikke kun bruden, der skal bestemme. 

- Jeg kunne sagtens gå min egen vej, men det ville heller ikke gå. Det er ligesom to veje, vi skal have til at mødes. Det eneste, vi begge to er enige om lige nu er, at vi glæder os helt vildt, fortæller sangerinden, da BILLED-BLADET møder hende på Smukfest. 

Bryllup over flere dage

Selv om der ikke er lagt nogle faste planer endnu for brylluppet, så har Julie Berthelsen et ønske om, at det ikke kun skal fejres en dag. 

- Min tanke er at fejre det mere end en dag, så skulle vi mødes fredag og hygge, vielsen og bryllupsfesten om lørdagen og så også være sammen om søndagen. Det ville være dejligt, så kunne vi virkelig nyde det, fortæller den nyforlovede.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden