Onsdag, 25. maj 2022 - af Stine Schou

Julie Berthelsen om at miste tålmodigheden med sine børn: Jeg springer tit i luften

Foto: Hanne Juul
Sangerinden Julie Berthelsen har to børn, der indimellem presser deres mors tålmodighed til det yderste.

Sangerinden Julie Berthelsen har ofte mange jern i ilden.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Denne sommer er hun i manegen med Bubber i Cirkus Arena, hun indlæser lydbøger og designer også smykker. Og så er hun mor til Casper på 10 og Sia på 6 år, som hun har med sin mand, håndboldspilleren Minik Dahl Høegh.

I et nyt interview med Alt for Damerne fortæller sangerinden, hvad hun har lært af at blive mor: At der findes en kærlighed, der er større end den, hun kendte, før hun blev mor. Julie Berthelsen har også erfaret, at når hun tror, hun ikke kan klare mere, så kan hun alligevel godt, og derfor er hun blevet stærkere at blive mor.

Og hun lærer stadig noget af sine børn. De tester nemlig indimellem hendes tålmodighed, som hun selv kalder ”skideirriterende”.

Når man får børn, bliver man ofte bare nødt til at være tålmodig, og det presser mig. Det ender tit med, at jeg springer i luften, fortæller hun.

Hun fortæller videre, at når det sker, får hun dårlig samvittighed, for det skal jo ikke gå ud over hendes børn, men det sker altså nogle gange. Det går også nogle gange udover Minik, men han kan få hende ned på jorden igen. Og så taler de om hendes tålmodighed og at hun måske ikke behøver at have så travlt, fortæller hun til Alt for Damerne.   

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden