14. jul. 2019
Af Ulrik Ulriksen

Julie Zangenberg havde sin private kok med i byen

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/metallica_tsl_20190711_0118.jpg
Foto: Thomas Laursen
En smilende Julie Zangenberg kom sammen med sin kæreste Andreas til en af sommerens helt store musikbegivenheder i København.

Der er mange grunde til, at skuespilleren Julie Zangenberg ser lykkelig ud denne sommer. Hovedårsagen er kæresten Andreas Bagh, der både er en flot og charmerende fyr, og som såmænd også kan lave mad på et højt niveau. Andreas er til daglig køkkenchef på restaurant Marchal på Hotel d'Angleterre. Zangenberg havde sin helt private kok med i byen, da der var rockkoncert med Metallica i Parken. Julie er vild med kraftfuld musik, men det er Andreas, som er den mest Metallica-interesserede af de to.

Julie er stolt

Zangenberg har haft meget travlt på det seneste og har afsluttet optagelserne til en TV-serie, som har premiere senere på året på TV 2. - Og så går det rigtig godt med min lille tøjvirksomhed Cozy, som vokser sig større. Det er jeg stolt af. Så Andreas og jeg har travlt og glæder os helt vildt til en god aften, sagde Julie på vej ind til koncerten i Parken.

Arbejde og sommerhus

Resten af sommeren byder for Julie Zangenberg og Andreas Bagh på en del arbejde, men der er også sat en uges tid af til hygge i sommerhus i Danmark. Hverdagen nyder Julie og Andreas sammen med hinanden i deres hjem på Christianshavn i København.

Læs mere om: