5. jun. 2023
Af Caroline Andersen

Kærlighed har ingen grænser: Det skal Nicolai Jørgensen når han har ferie fra Tivolirevyen

Nicolai Jørgensen
Nicolai Jørgensen.
Foto: Martin Høien
De næste mange uger skal Nicolai Jørgensen optræde på de skrå brædder i Glassalen i Tivoli, når han skal spille med i dette års Tivolirevy.

Der er mange forestillinger, der venter Tivolirevyens hold de næste mange uger.

Derfor har forestillingens revyhold fået indlagt to ugers ferie i den travle spilleperiode, hvor de kan holde en velfortjent sommerferie.

De fleste af revyholdets skuespillere har planer om at skulle slappe af og komme helt ned i gear i deres ferie.

Men ikke revyens debutant, Nicolai Jørgensen. Han har nemlig planer om at skulle krydse halvdelen af jordkloden for at besøge sin kæreste.

– Min kæreste er i Indien over hele sommeren. Så vi har aftalt at mødes derovre af. Det ender nok med at blive Sri Lanka, fortæller Nicolai Jørgensen til BILLED-BLADET.

Men de to ugers ferie fra revyen er ikke helt nok til, at Nicolai Jørgensen kan forene sig med den lange rejse, der ligger forud.

– Jeg synes faktisk, at det er lidt problematisk. For jeg hader at rejse så langt, for så kort tid. Men jeg retfærdiggør det med, at hun har været der i en halvanden måned på det tidspunkt, fortæller Nicolai Jørgensen, der forklarer, at hans kæreste bor et åndeligt sted i Indien, hvor hun mediterer.

Nicolai Jørgensen danner privat par med Stine Winther, som han har været sammen med i 2,5 år.

Læs mere om: