3. jun. 2015
Af af Helle Skram de Fries og Lene Skriver Bak

Kærligheden brast for Christiane Schaumburg-Müller og Liam O'Connor

Christiane Schaumburg-Müller og Liam O'Connor da alt var lykkeligt
Christiane Schaumburg-Müller og Liam O'Connor.
Birger Vogelius
Et af de hotteste kendispar, Christiane Schaumburg-Müller og L.O.C har kastet håndklædet i ringen og erkendt, at syv års kærlighed er slut.

- Det er det sværeste, jeg nogensinde har skulle skrive. Efter syv års kærlighed har Liam og jeg besluttet at gå hver til sit.

Sådan skriver 33-årige Christiane Schaumburg-Müller O´Connor her til aften på Instagram.

Bruddet er bekræftet overfor BILLED-BLADET af Christiane Schaumburg-Müllers agent, Salli Mortensen.

TV-værten fortæller samtidig, at det er en hård beslutning, og at det har været hårdt arbejde at nå til den svære erkendelse, ”når man helst vil det modsatte”.

Christiane Schaumburg-Müller alene efter tre års ægteskab

Det celebre par, der altså har været sammen i syv år, sagde ja til hinanden ved et eventyrligt bryllup 22. december 2012 på Valdemar Slot, og i 2013 købte de drømmehuset – en villa i Hellerup på 272 kvadratmeter.

Nu er drømmen brast, og parret skal finde en vej videre hver for sig.

Christiane Schaumburg-Müller blev kendt og elsket af hele Danmark, da hun i tre sæsoner var vært i ”Vild med Dans”, mens hendes mand er kendt og elsket for sin musik.

I 2013 skiftede Christiane Schaumburg-Müller kanal fra TV 2 til SBS TV, hvor hun om lidt skal være vært på "Ninja Warrior" – og nu har hun altså også skiftet status på privatfronten.

Den sværeste update

Christiane Schaumburg-Müller offentliggjorde altså bruddet på sin private instagramprofil, hvor hun samtidig understreger, at bruddet er sket i en god tone og at hun og Liam O'Connor stadig er venner.

- Heldigvis har det for os foregået med den samme respekt og hengivenhed, vi har bygget vores forhold på. Og som vi nu også bygger vores dyrebare og fantastiske venskab på, skriver Christiane Schaumburg-Müller og ledsager ordene med et smukt og lykkeligt billede af sig selv og den kommende eksmand.

BILLED-BLADET har fået lov til at bringe billedet.

Et billede slået op af Christiane Schaumburg-Müller (@christianesm) den

3. Jun 2015 kl. 10:22 PDT

Læs mere om: