Kært foto: Geggos særlige hyggestund med Alba

Geggo

Geggo

Foto: Mikael Rieck
Geggo nød en særlig hyggestund med datteren Alba, da familien i sidste uge var på ferie i Dubai.

Mange danskere har haft udlængsel efter halvandet år med corona, og det samme har gjort sig gældende for Geggo og familien.

Derfor har de også tilbragt den seneste tid under varmere himmelstrøg og nydt nogle skønne dage i Dubai.

Alba og Geggos hyggestund

Hele familien var med på turen, som samtidig også var et-årige Sias første ferie. Men der var også tid til, at Geggo og hendes ældste datter, Alba på fem år, kunne have en hyggestund alene. 

”Selvom det er vidunderligt at være på ferie alle fire, så kan det altså også noget helt særligt med tosomhed med sin førstefødte – vi spiste sammen bare os to på restaurant, fordi Sia var lige lovlig træt og mæt på indtryk (og far skulle se fodbold – så det gav sig selv)”, skriver Geggo i et opslag på Instagram, som BILLED-BLADET har fået lov til at dele.

Kært foto

”Så i stedet for at slæbe en overtræt et-årig med på restaurant, spiste de to room-service i ro og fred på værelset, og Alba og jeg fik en (virkelig god!) bøf og et kæmpe grineflip pga. en robot-dans, vi har lavet. Kender i de grineflip, der kan mærkes helt nede i maven?” lyder det videre fra ”Familien fra Bryggen”-stjernen på Instagram. 

Sammen med opslaget har Geggo delt er kært foto af hende og Alba.

Hele familien er nu tilbage i Danmark efter nogle dejlige dage i Dubai.

Giv BILLED-BLADET i gave – det er nemtKlik og læs hvordan!

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden