Mandag, 27. maj 2019 — af Ulrik Ulriksen

Keld og Hilda til skøn jubilæumsfest med vennerne

Keld og Hilda Heick.
Keld og Hilda Heick.
Foto: Birger Storm
Der var gang i den på og bag scenen, da Keld og Hilda samt en masse musikalske venner medvirkede i jubilæumsfest med sommersang i Mariehaven i Ansager.
Publikum var ellevilde af begejstring, da der var Sommersang i Mariehaven i Ansager. Blandt de mange Dansktop-stjerner på scenen i Mariehaven var Keld og Hilda Heick, som sang deres "Vi skal gå hånd i hånd". Alle sang med på det vidunderlige hit, og for Keld og Hilda var det en skøn oplevelse at se og høre deres mange fans.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Dejlig fest på scenen

Der var virkelig fest på scenen, og også backstage blev der hygget. Keld og hilda var i godt selskab med en perlerække af deres gode musikalske venner. Heriblandt dagens vært Helge Engelbrecht samt profiler som Lille Palle, Kirsten Siggaard, Trine Gadeberg, Bjørn Tidmand og mange, mange flere. Med kaffe, kage og kølige fadøl blev der varmet op og ned før, under og efter koncerten.
Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan
Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

10 år med Sommersang

Helge Engelbrecht var manden, der åbnede sin havelåge i hjembyen Ansager og bød indenfor i fire forrygende Sommersangsarrangementer i Mariehaven, der faktisk er Helges private have. I år var det en ganske særlig sommerkoncert for Helge Engelbrecht. I år kunne han fejre 10-års jubilæum for Sommersangarrangementerne.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden