Kronprins Frederiks nære ven trækker sig fra Løvens Hule

Foto: Per Arnesen/DR

Kronprins Frederiks gode ven Peter Warnøe står foran en meget udfordrende periode, som har fået ham til at trække sig fra DR-programmet ”Løvens Hule”.

Fredag, 6. september 2019 - af Ulrik Ulriksen

Peter Warnøe, kendt fra DR-programmet ”Løvens hule” og en erfaren erhvervsmand, står midt i en meget udfordrende tid. Han har hævet millioner af kroner i flere selskaber som ulovlige aktionærlån. Det melder Børsen. Det har ifølge Warnøe, som er en nær ven af kronprins Frederik, været en måde at overleve på.

ABONNEMENT PÅ BILLED-BLADETSe alle vores tilbud her!

ABONNEMENT PÅ BILLED-BLADET
Se alle vores tilbud her!

Har haft snak med DR

Nu har Peter Warnøe så via et opslag på Facebook fortalt, at han agter at stoppe i DR-programmet ”Løvens Hule”, fordi han arbejdsmæssigt er inde i en travl periode.

Warnøe ønsker at få styr på sine private ting så hurtigt som muligt, og derfor siger han, at han efter en snak med DR har besluttet sig for at stoppe på TV. Han bliver altså ikke en del af sæson fem i det populære iværksætter-program.

Dejlige ferier med Mary og Frederik

Peter Warnøe har siden de helt unge dage været en af kronprins Frederiks allerbedste venner.

Særligt i Schweiz i Alpebyen Verbier har Warnøe sammen med Frederik og kronprinsesse Mary nydt mange gode oplevelser sammen på talrige skiferier.

For år tilbage boede kronprinsparret faktisk i Warnøes fine chalet i Verbier ved flere skiferie-lejligheder.