5. jan. 2016
Af Pia Meisner

Læs en god bog med BILLED-BLADET

Jes Dorph-Petersen
Jes Dorph-Petersen
Foto: Birger Storm
Trænger du til en god læseoplevelse her i den mørke vintertid? BILLED-BLADET anbefaler Jes Dorph-Petersens bog ”Dorph – Historier fra den anden side”.

En blød lænestol, en god kop kaffe og bogen ”Dorph – Historier fra den anden side” er opskriften på ren hygge på en kold vinterdag.

Bogen ”Dorph – Historier fra den anden side”, der er skrevet af Jes Dorph-Petersen i samarbejde med forfatteren Andreas Fugl Thøgersen, er den første i rækken af Favorit Bøger, som er udvalgt af BILLED-BLADET, og som nu kan købes for kun 49 kr. i Kvickly, Super-Brugsen, fakta og udvalgte Dagli-Brugsen-butikker.

På hylden i supermarkedet

Fem af Aller Medias ugeblade – BILLED-BLADET, UDE OG HJEMME, FAMILIE JOURNAL, SØNDAG og FEMINA – har nøje udvalgt Favorit Bøgerne, som du finder på hylden i supermarkedet i nærheden af ugebladene.

Hver 2. måned udkommer der fem nye bogtitler.

Jes Dorph-Petersen

I januar og februar kan du udover Jes Dorph-Petersens bog købe krimierne ”Nitten røde roser” af Torben Nielsen og Katarina Wennstams ”Alfahannen” samt spændingsromanerne ”Den afrikanske jomfru” af Helle Vincentz og Johan Theorins ”Sankt Psyko”. Alle bøger koster 49 kr. pr. stk.

Læs mere om: