Fredag, 16. december 2022 - af Majken Munk

Lars Ranthe i nyt personligt eventyr: Det er noget helt andet end grosserer Madsen

Lars Ranthe
Lars Ranthe
Foto: Jesper Sunesen
Lars Ranthe er sprunget ud i et helt nyt og mere personligt eventyr.

Lars Ranthe er bedst kendt for sine roller som Kjeld Petersen i ”Dirch” og grosserer Madsen i TV 2-hittet ”Badehotellet”.

Men for tiden stiller han op i eget navn, for han er sprunget ud i et helt nyt og mere personligt eventyr.

Ikke en rolle

Lars Ranthe har nemlig kastet sin kærlighed over musikken.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Han er gået sammen med Anders Montin og har lavet duoen Ranthe/ Montin, der for to uger siden udgav deres første single, som de fik lov at spille i ”Go’morgen Danmark”.

For skuespilleren er det langt mere personligt end skuespillere.

- Det er helt klart mere personligt, og det har jeg helt klart haft et behov for. Som skuespiller har du altid klæd-ud-tøj på og er altid en rolle. Man er ikke sig selv, så det der med at udkomme med noget mere personligt, tror jeg, at jeg har haft lyst til altid. Der er det jo Lars og Anders, der står, og ikke grosserer Madsen. Det er sårbart, men det er også ekstremt spændende, fortæller Lars Ranthe i ”Go’morgen Danmark”. 

Tilfældigt møde

Det var lidt af et tilfælde for nogle år siden, der har medvirket til, at Lars Ranthe pludselig er sprunget ud som musiker.

- Jeg har altid spillet musik, men i virkeligheden skete det ved, at jeg mødte Anders helt tilfældigt. Vi mødtes i et sommerhus hos en genbo. Vi havde aldrig mødt hinanden, men med det samme blev vi fascineret af hinanden, fortæller han i programmet.

I to år har de skrevet sange sammen, som de håber på udvikler sig til et album. For nu kan deres første single ”Livet er smukt” høres på alle streamingplatforme.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden