28. nov. 2022
Af Caroline Andersen

Lasse Rimmer åbner op om depression

Lasse Rimmer
Lasse Rimmer
Foto: Lars H. Laursen
Komiker og vært på tv-programmer Stormester, Lasse Rimmer, åbnede i går op for en spørgerunde på hans Instagram.

I spørgerunden faldt der hurtigt spørgsmål om Lasses privatliv og hvordan det går med at håndtere hans vredesproblemer. Her refereres der til de vredesproblemer som hans ekskone Line Hoffmeyer tidligere på året beskrev var årsagen til parrets brud.

I spørgerunden spurgte en følger i denne sammenhæng om Lasse Rimmer havde udfordringer ved at håndtere sin vrede og hvad tv-værten havde gjort for at afhjælpe det.

Her svarede Lasse Rimmer, at han har været i dialog med en psykolog, hvor han fik konstateret en mild depression.

- Det her er lidt svært, for jeg har tænkt meget over, om det var en fejl at delagtiggøre verden i, at det (vreden, red.) var noget, jeg arbejdede med. Men så lad mig tilføje det her. En psykolog tog mig igennem en tjekliste for at finde ud af, hvad fanden der var galt i den periode, hvor jeg var irritabel og vred, siger komikeren til sine mange følgere på Instagram.

I tjeklisten kunne Lasse Rimmer i den grad kunne genkende hans mønstre i forbindelse med hans vredesproblemer.

- Det var sådan en ja/nej-tjekliste, og i ni ud af de ti føltes det, som om at du (psykologen, red.) havde gået bag mig i to år. Hvordan kan du vide de her ting om mig? Og det førte til, at han sagde, at jeg havde haft en udiagnosticeret mild depression, uddyber han.

Men Lasse Rimmer har allerede fået det langt bedre. Opskriften for komikeren har været lange gåture, spise sundere og lægge sit arbejdsliv om.

Læs mere om: