29. nov. 2017
Af Majken Munk

Line Baun Danielsen efter valg: Jeg fik sagt pænt farvel til Lorry

Line Baun Danielsen
Line Baun Danielsen
Foto: Hanne Juul
Under kommunalvalget var Line Baun Danielsen tilbage på skærmen hos TV 2 Lorry, som hun sidste år blev sygemeldt fra. Denne gang kunne hun sige farvel på en ordentlig måde til TV-værtstjansen.

Den 10. marts sidste år blev en livsændrende dag for TV-værten Line Baun Danielsen.

Den dag sendte hendes chef på TV 2 Lorry hende hjem og efter et besøg af en læge, blev hun sygemeldt med stress.

Sygemeldingen endte med at blive enden for hendes TV-karriere.

For en stund vendte hun tilbage til livet på skærmen, da hun dækkede kommunalvalg for TV 2 Lorry.

Arbejdet alt for meget

- Jeg har det så godt, men jeg er lidt rundtosset, fordi jeg har arbejdet alt for meget, fortalte Line Baun Danielsen, da BILLED-BLADET mødte hende til premieren på ”ELF – The Musical”.

TV-Værten var blevet hyret til at hjælpe med dækningen af det store kommunalvalg for den københavnske kanal, og selv om hun var glad for at vende tilbage, så var det kun for en stund.

- Jeg nød det. Det var et ordentligt farvel. Nu er sløjfen ligesom bundet, og jeg fik ikke bare forladt stationen i en stor kolbøtte, fordi jeg var sygemeldt. Nu fik jeg sagt pænt farvel, fortalte hun.

Kan ikke holde til det

Line Baun Danielsen erkender, at hun kommer til at savne livet som TV-vært, men hun må også affinde sig med, at hendes helbred ikke kan holde til det.

- Det bedste var, da jeg gik ind på Lorry til det første redaktionsmøde, havde jeg det bare som om, jeg havde været væk på en lang ferie. Jeg faldt fuldstændig ind i det igen. Men det gik også op for mig, hvorfor jeg ikke kan holde til det. Alting har en mening.

Lige nu arbejder den tidligere TV-vært som blogger og som medietræner.

Læs mere om: