Lisbet Dahl står til søs med sin revy

Lisbet Dahl, Niels Olsen, Henrik Lykkegaard

Lisbet Dahl, Niels Olsen, Henrik Lykkegaard

Foto: Lars Horn

Cirkusrevyen slutter sæsonen i Aalborg Kongres & Kultur Center

Onsdag, 5. september 2018 - af Ken Richter

Lisbeth Dahl havde det meste af sin besætning fra Cirkusrevyen med på en sejltur på Limfjorden ved Aalborg.

- Det er en hyggelig måde at slutte sæsonen på, sagde revyens erfarne Henrik Lykkegaard, inden han gik ombord i de små elektriske både, der sejlede revyholdet på en lille udflugt.

Niels Olsen med om bord

Om bord var også Niels Olsen, der i Aalborg får debut i Cirkusrevyen. Han afløser Henrik Kofoed, der i forvejen havde afløst sygemeldte Ulf Pilgaard, men Henrik kunne ikke spille med i Aalborg.

- Jeg har haft tre uger til at forberede mig, fortalte en helt afslappet Niels Olsen, der tidligere på sæsonen spillede med i revyen i Odense, der også for nylig blev kåret som "Årets Revy".

Selv om der ikke var mulighed for at handle toldfrit ombord på de små både, blev der flittigt skålet i champagne. Efter sejlturen blev revyholdet modtaget af Sigfreds Fodvarmere ved Fjordbyen, der en et hyggeligt område med små hyggelige skure og egen bådebro.

Spar op til 41% med BILLED-BLADET i julegaveKlik her og læs hvordan!

Spar op til 41% med BILLED-BLADET i julegave
Klik her og læs hvordan!

Amalie Dollerup, der også er med på revyholdet, gik glip af den lille udflugt. Hun havde fået fri for at passe TV-opgaver i København, men hun er med på scenen, når Cirkusrevyen fra onsdag og frem til søndag spiller sæsonens sidste forestillinger i Aalborg.