Onsdag, 5. september 2018 — af Ken Richter

Lisbet Dahl står til søs med sin revy

Lisbet Dahl, Niels Olsen, Henrik Lykkegaard
Lisbet Dahl, Niels Olsen, Henrik Lykkegaard
Foto: Lars Horn
Cirkusrevyen slutter sæsonen i Aalborg Kongres & Kultur Center

Lisbeth Dahl havde det meste af sin besætning fra Cirkusrevyen med på en sejltur på Limfjorden ved Aalborg.

- Det er en hyggelig måde at slutte sæsonen på, sagde revyens erfarne Henrik Lykkegaard, inden han gik ombord i de små elektriske både, der sejlede revyholdet på en lille udflugt.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Niels Olsen med om bord

Om bord var også Niels Olsen, der i Aalborg får debut i Cirkusrevyen. Han afløser Henrik Kofoed, der i forvejen havde afløst sygemeldte Ulf Pilgaard, men Henrik kunne ikke spille med i Aalborg.

- Jeg har haft tre uger til at forberede mig, fortalte en helt afslappet Niels Olsen, der tidligere på sæsonen spillede med i revyen i Odense, der også for nylig blev kåret som "Årets Revy".

Selv om der ikke var mulighed for at handle toldfrit ombord på de små både, blev der flittigt skålet i champagne. Efter sejlturen blev revyholdet modtaget af Sigfreds Fodvarmere ved Fjordbyen, der en et hyggeligt område med små hyggelige skure og egen bådebro.

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!
Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Amalie Dollerup, der også er med på revyholdet, gik glip af den lille udflugt. Hun havde fået fri for at passe TV-opgaver i København, men hun er med på scenen, når Cirkusrevyen fra onsdag og frem til søndag spiller sæsonens sidste forestillinger i Aalborg.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden