Lykkelig Sigurd Barrett: Snart far til seks

Sigurd Barrett
Foto: Hanne Juul / BILLED-BLADET

Sigurd Barrett venter til sommer en lille pige med sin 28-årige, færøske kæreste Heidrun Petersen.

Tirsdag, 2. april 2019 - af Laura Dalgård Hansen

Børnenes bedste ven, Sigurd Barrett, skal være far til seks. Det skriver Se og Hør, og den glædelige nyhed bekræfter han over for BILLED-BLADET.

Sigurd Barrett: Vi glæder os 

– Vi glæder os. Vi har købt barnevogn og babyseng, og vi ved, det bliver en pige. Det er rigtig hyggeligt at mærke på maven, at der er liv, fortæller entertaineren, der venter barn med sin 28-årige kæreste Heidrun Petersen den 1. juni. 

Få BILLED-BLADET leveret - lige til døren!
Klik her og se vores fine tilbud

Sigurd har i forvejen fem børn i alderen 13-25 og er en erfaren far, og det er med til at skabe en vis ro omkring familieforøgelsen.

– Jeg har stadig masser gåpåmod og godt humør og lyst til at give omsorg. Jeg bilder mig ind, at jeg måske har en anden ro omkring det, end jeg har haft tidligere, fordi jeg er et andet sted i livet. Det skal vise sig, om det holder stik, griner Sigurd, der bliver far til seks i en alder af 52. 

Sigurd Barrett: Jeg elsker børn

Han er heller ikke afvisende over for, at der kommer flere børn til i fremtiden.

– Heidrun har ikke børn og har altid ønsket sig en familie med flere børn. Og jeg elsker børn, så jeg kommer ikke til at være den, der siger: Nu vil jeg ikke have flere. Det kan jeg ikke se, hvorfor jeg skulle gøre, fortæller Sigurd, der også skal finde tid til at spille Sigurds Danmarkshistorie på Det Kongelige Teater til sommer.

Sigurd Barrett Foto: Dan Mariegaard

Sigurd Barrett og Heidrun Petersen