22. maj. 2022
Af Ulrik Ulriksen

Mads Mikkelsen jubler til fed badefest i København

Mads Mikkelsen
Mads Mikkelsen
Foto: Krestine Havemann
Der er vildt gang i den på Østerbro i København i disse timer og resten af aftenen. Filmstjernen Mads Mikkelsen er med til den gyldne fest, og han er klædt fint på.

Danmarks vel nok mest funklende filmstjerne Mads Mikkelsen er her til aften til guldfest i Parken på Østerbro i København, hvor han er blandt de over 35.000 tilskuere til FC Københavns afgørende kamp mod AaB fra Aalborg.

Mads Mikkelsen klædt fint på

Mads Mikkelsen ankom til Parken i en klassisk blå og hvidstribet KB-trøje.

Netop KB, Københavns Boldklub, er sammen med Gentofteklubben B1903, fundamentet for Danmarks største fodboldklub FC København, der efter kampen i dag kåres til danmarksmester 2022.

Herlig badefest i det 14. minut

Guldfesten blev i det 14. minut forvandlet til en badefest, da FC Københavns fans traditionen tro i sæsonens sidste klamp kastede rundt med badebolde og badedyr i alle farver og former.

Kampen måtte kort stoppes, mens den hamrende herlige tradition blev holdt i hævd til stor glæde for Mads Mikkelsen og alle andre FCK-fans på stadion.

Kort forinden kunne Mikkelsen og alle andre København-fans også juble over hjemmeholdets scoring til 1-0 i guldkampen mod AaB.

Læs mere om: