8. jun. 2020
Af Laura Dalgård Hansen

Mads Steffensen fylder 50: Sofie Linde sender sjov og kærlig hilsen

Mads Steffensen og Sofie Linde 
Mads Steffensen og Sofie Linde
Foto: Gregers Overvad og Peter Grosen
Sofie Linde og en række andre kendte danskere fortæller på sjov og kærlig vis om deres venskab med Mads Steffensen, der i dag fylder 50 år.

I dag fylder en af Danmarks mest populære radio- og tv-værter 50 år, og i den anledning har BILLED-BLADET spurgt en række af Mads Steffensens kendte venner, om de vil dele sjove minder og kærlige hilsner til fødselaren.

Det gælder flere fra A-holdet i ”Mads & Monopolet” samt Anne Glad og Flemming Møldrup, som Mads Steffensen arbejder sammen med i ”Kender du typen?"

Sofie Lindes kærlige hilsen

Sofie Linde, der er en del af ”Mads & Moonpolet, er en af de mange, der gerne har villet sende Mads Steffensen en kærlig hilsen på den runde dag.

- Kæreste Mads. Jeg ønsker dig alt det bedste på din fødselsdag. 50 år. Stadig en vårhare, pinlig far og helt genial. Tak for dig. Og på gensyn når omstændighederne tillader, at vi kan fejre dig med et brag – for det fortjener du, lyder det fra Sofie Linde.

Den populære ”X Factor”-vært har også svaret på, hvad der er hendes sjoveste oplevelse med Mads Steffensen.

- Jeg har mange sjove oplevelser med Mads. Del fordi han er en god ven, men også fordi min mand og ham har et helt særligt forhold, hvor de på daglig basis ringer til hinanden og tjekker op – som et andet gammel ægtepar. Det bedste ved Mads er hans lattermildhed og hans selvironi. Man kan være helt sikker på, at hvis Mads har oplevet noget pinligt, så er han den første til at fortælle det. Det elsker jeg ham ind til benet benet for.

https://imgix.billedbladet.dk/dr-0339308.jpg
Mads Steffensen og Joakim Ingversen har arbejdet sammen i blandt andet "Alle mod 1".
Foto: Agnete Schlichtkrull/DR

Mads Steffensen hjalp Sofie Linde

Sofie Linde og Mads Steffensen har begge arbejdet på DR i mange år, og da Sofie Linde blev ansat som helt ung, var han en af dem, der hjalp hende.

Det fortæller Sofie Linde, da hun bliver bedt om at beskrive Mads Steffensen med tre ord.

- Omsorgsfuld: I en branche hvor man som udgangspunkt er et oneman-band, er det vigtigt at have nogle kollegaer, som vil bakke dig op og rådgive dig på bedste vis. Det har Mads altid været sød til at gøre ved mig. Siden jeg var meget ung og til dels også alene i denne branche, der ofte kan have lidt skarpe kanter, har han været sød til at holde øje med mig og rådgive mig, når det har været nødvendigt.

- Lattermild: Der er altid god stemning omkring Mads. Han er altid garant for en røverhistorie – og så har han et af Danmarks bedste grin, som heldigvis ofte bliver luftet.

- Dygtig: Omend det kan forekomme som det letteste i verden, når Mads byder velkommen til Mads & Monopolet, Fællessang og Alle mod 1 – så skal man vide, at det er det ikke. Det er et håndværk. Og netop dét, at det virker og føles som den største naturlighed, når Mads er i spidsen for diverse underholdningsprogrammer, understreger netop hvor dygtig en vært han er. For det han gør, er tillært. Det er et håndværk – og det er ikke let.

I BILLED-BLADET, som er på gaden nu, kan man i anledning af Mads Steffensens fødselsdag også læse mere om blandt andre Stéphanie Surrugues, Anne Glads og Annette Heicks sjoveste oplevelser med ham.

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/webgrafik_bb23-forsider_0.jpg

Læs mere om: