Lørdag, 16. september 2017 - af John Lautrup

Malene Schwartz: Jeg har haft et rigt liv

Malene Schwartz
Malene Schwartz
Foto: Krestine Havemann
Malene Schwartz bliver i aften portrætteret i DR K-dokumentaren "Diva med format". Kvinden bag Matadors skrøbelige Maude siger, at hun ikke har noget til gode.

Malene Schwartz, 81 år, nægtede at lade sig interviewe, da hun sidste år fyldte rundt. Nok var nok. Nok har hun været en diva med format, der er titlen på  DR K-dokumentaren, der vises 16.september kl. 21.15, men hun er ikke mere diva, end at hun mente, at hun var blevet hyldet nok i sit lange og succesrige liv som skuespiller og teaterdirektør. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Nu vil jeg bare gerne leve godt

- Jeg kan godt synes, at det er vemodigt, at der ikke er ret meget tid tilbage. Preben Harris siger altid: ”Malene, vi har fremtiden bag os”. Og det er jo så sandt, som det er sagt. Sådan er livet jo. Men jeg sidder ikke og græmmer mig. Jeg har haft et rigt liv. Bægeret er fyldt godt op, og jeg kunne ikke have gjort tingene så meget anderledes. Det har været et udmærket liv. Og nu vil jeg bare gerne leve godt, indtil jeg dør. Det vil være en stor lykke, sagde Malene Schwartz for nogle år siden i et stort interview i BILLED BLADET. 

Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Malene Schwartz rejser meget

- Jeg har fået lavet mig en udmærket tilværelse. Jeg bor godt i en skøn lejlighed. Jeg har min familie. Jeg har mange venner, og jeg rejser så meget, jeg kan. Jeg har det dejligt, tilføjede hun. 

At Malene Schwartz også ER dejlig, kan man forvisse sig om i dokumentaren"Diva med format", som DR K sender, når aftenens afsnit af "Matador" er slut. Men husk, det er på DR K.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden