Torsdag, 1. september 2022 - af Laura Dalgård Hansen

Maria fra Årgang 20 er vildt stolt: Skal møde prinsesse Marie på stor dag

Prinsesse Marie samt Maria, Louie og Daniel

Prinsesse Marie samt Maria, Louie og Daniel

Foto: Søren Jul Lamberth og Claus Fisker
Maria Mainz glæder sig til 14. september, hvor hun skal møde prinsesse Marie i en ganske særlig anledning.

Det er godt halvandet år siden, at seerne første gang kunne følge Maria, Daniel og sønnen Louie i ”Årgang 20” på TV 2, og siden er der mange, der har fulgt med i den lille families liv, med alt hvad det har indebåret af op- og nedture.

Støtter den gode sag

I slutningen af 2021 fandt forældrene ud af, at lille Louie har autisme, og det betød, at hans mor satte sin uddannelse på pause for at tage sig af sin søn.

Tidligere på året kunne Maria Mainz afsløre, at hun i samarbejde med autismeforeningen skulle være med til at lave et smykke til fordel for netop autisme – og det er også årsagen til, at ”Årgang 20”-moderen om et par uger skal møde selveste prinsesse Marie.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Skal overrække smykke til prinsessen

Prinsesse Marie har siden 2011 været protektor for Landsforeningen for Autisme, og hun skal naturligvis med, når foreningen den 14. september kan fejre 60-års jubilæum.

Ved denne lejlighed får Maria Mainz æren af at overrække det første autisme-smykke til netop prinsesse Marie.

- Det er sjældent, jeg er stolt af mig selv – men det er jeg faktisk lige nu! Den 14. september skal jeg til jubilæum for Landsforeningen for autisme og overrække mit første autisme-smykke til HKH prinsesse Marie – altså det er jo for vildt, skriver Maria Mainz i et opslag på Instagram, som BILLED-BLADET har fået lov at dele.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden