Fredag, 17. februar 2023 — af Regitze Ørnstrup Christensen

Martin Krasnik: Her er hans private kærlighed

Martin Krasnik
Martin Krasnik.
Foto: Hanne Juul
Weekendavisens chefredaktør Martin Krasnik har giftet sig med en kvinde, som mange måske kan genkende på stemmen.

Han har en fortid på både DR2’s Deadline, TV 2 News og som skribent på Weekendavisen, men siden 2017 har han stået i spidsen for selvsamme avis som chefredaktør.

En avis der torsdag aften udgav et interview med dronning Margrethe, som Martin Krasnik selv har været journalisten bag.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Men det er ikke kun på arbejdsfronten, han har styr på det.

Det har han også privat.

Han er nemlig gift med Anna Ingrisch, der også arbejder som journalist.

Og er man til podcast og aktuelle emner, er man formentlig stødt på hendes stemme. Hun er nemlig vært på DR’s populære podcast ”Genstart”. Inden da var hun vært på TV 2 News på blandt andet programmet ”Besserwisserne”.

Parret mødte hinanden, da han var 41 og hun var 24. De 17-års aldersforskel er dog ikke noget, der har stået i vejen for kærligheden mellem de to journalister.

Tilbage i 2017 blev de gift, og i dag bor de sammen på Østerbro i København.

Anna Ingrisch og Martin Krasnik
Anna Ingrisch og Martin Krasnik.
Foto: Hanne Juul

Men her bor de ikke alene. Kort tid efter deres bryllup, blev de forældre til deres første fællesbørn – et sæt tvillinger – og siden er der kommet en mere til. Martin Krasnik har to børn fra sit tidligere ægteskab, hvilket gør ham til far til fem.

Anna Ingrisch har i et interview med ELLE i sommeren 2022 fortalt at selvom det kun er tre af børnene, der er hendes biologisk, så har hun en tæt bånd til sine to bonusbørn.

- Jeg kan bare sige, at jeg elsker mine bonusbørn 100 procent, som var det mine egne. Jeg plejer at sige, at jeg ikke er deres mor, men de er mine børn. De har en mor, de elsker højt, og de har aldrig følt, at jeg har prøvet at tage den rolle, men de indgår i mit liv på præcis samme måde som mine biologiske børn. De kan placere mig, hvor de vil, men de ved, hvor jeg har placeret dem, og det er med 100 procent kærlighed og anerkendelse, fortæller hun i interviewet med ELLE.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden