Mascha Vang har kjolekrise forud for royal festforestilling

Andreas Bo Pedersen og Mascha Vang.

Andreas Bo Pedersen og Mascha Vang.

Foto: Jeppe M. Jensen
I morgen fejres prins Henriks 80-års fødselsdag ved en stor festforestilling i Koncerthuset, og her skal Mascha Vang følges med kæresten Andreas Bo.

At skulle finde den rette påklædning til et arrangement, hvor også medlemmer af kongefamilien deltager, kan give sved på panden hos de fleste.

Men når man så dagen før det store arrangement opdager at den kjole, det var planen, man skulle have på, ikke kan bruges alligevel, er gode råd dyre.

Det må Mascha Vang sande denne lørdag.

Under overskriften ”Royal kjole-krise i Ørestaden!” fortæller hun på sin blog om miséren:

- Ja, så har vi altså balladen!! Imorgen skal vi til Prins Henriks 80 års fødselsdag. Ja sgu. Det er ikke på slottet, bevares, men i DR’s koncertsal hvor de sender et stort live show i anledningen af Prinsgemalens fødselsdag. Nu er det jo ikke fordi jeg hænger ud med ham og Daisy til hverdag, men fordi min kæreste Andreas Bo skal optræde for ham. Jeg er meget stolt! Tænk at jeg har en kæreste der optræder for kongehuset. Ja, ja… I gamle dage kaldte man det vist hofnar, men stadigvæk. Jeg var nok ikke (læs: HELT sikkert ikke) blevet inviteret, hvis ikke det var fordi jeg er sammen med Andreas… Så der reddede han sig lige en weekend mere, skriver Mascha Vang, ledsaget af en blinkende smiley.

Hun fortsætter:

- Nå, men krisen består i, at den skønne og dygtige designer Elsa Adams, i starten af ugen syede en smuk limegrøn kjole til mig, som jeg skulle have på til arrangementet. Jeg går den ene runde efter den anden herhjemme, og svinger rundt med slæbet – jeg elsker den! Igår får jeg så den besked, at dresscoden er meget vigtig, og at jeg skal komme i kort kjole. KORT kjole… Min er lang! For fanden altså. What to do?? Efter flere beskeder, begynder det at gå op for mig, at det er uset at jeg kommer i lang kjole. Det skal fandme være første gang, at jeg laver skandale ved at komme FOR påklædt! Det er da heller ikke til at finde ud af for pokker. Så nu har jeg ganske kort tid til at finde på noget genialt til imorgen aften – og i aften skal vi til premieren på Tam Tam i Tivoli. Det må altså blive i jeans, skriver Mascha Vang blandt andet på bloggen.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden