8. feb. 2015
Af Malan Joensen

Mascha Vang om datteren: Hun er en dejlig lille krudtugle

Mascha Vang med datteren Hollie Nolia i 2013.
Mascha Vang med datteren Hollie Nolia i 2013.
Arkivfoto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Bloggeren Mascha Vangs datter Hollie Nolia er knap to et halvt år og ifølge moderen meget selvstændig – også når det gælder mad.

For knap to et halvt år siden kom Mascha Vang og Nicolas Kiesas datter Hollie Nolia til verden, og Mascha Vang giver på sin blog en lille status på datteren, som hun beskriver som en ”dejlig lille krudtugle”, der er meget selvstændig og omsorgsfuld.

Selv om lille Hollie Nolia vågner mange gange om natten, er det dog ikke noget problem i forhold til datterens spisevaner, fortæller Mascha Vang:

- Hun spiser, bevares, men hun er ikke et barn, der selv beder om mad eller bliver glad, når der serveres aftensmad. Hold nu kæft et cirkus, når jeg lader op til aftensmaden, og går og siger “uhhhhm, uhhhm det smager sååååå dejligt, det her mad mor laver”, og andre koldbøtter for at friste damen. Hun er total uimponeret! Lige pt. er havregryn om morgenen et hit, så ryger der lidt ned. Resten af dagen får hun mad i vuggeren, og det er lidt forskelligt, hvor meget hun spiser. Min opfattelse er, at hun er bedre til at spise om et bord med mange andre børn. Til aften kan jeg lokke hende til små stykker kartofter eller pasta. ALT andet bliver sorteret fra, fortæller Mascha Vang blandt andet på bloggen.

Læs mere om: